סקירות והמלצות

יצאנו לבדוק שלוש פיצריות בפתח תקווה. הפיצריות נבחרו לפי רמת המחירים עבור מגש משפחתי הכי גדול שיש בתפריט שלהם. חשוב להדגיש שעל טעם וריח אין מה…. ולכן בסופו שליום כל אחד והטעם שלו. בדקנו את פיצה האט פתח תקווה, פיצה סטאר פתח תקווה ופיצה דומינוס פתח תקווה.

בקיצור פיצה פתח תקווה זאת פיצה סטאר, אם נרחיב במילים ישנם מספר לא מועט של פיצריות בפתח תקווה את חלקם אתם מכירים יותר את חלקם פחות לכן ריכזנו עבורכם מספר נתונים שיעזרו לכם לבחור.

למעשה הכל מתחיל בזה שהמרכיבים העיקריים של הפיצה הם מרכיבים שרובינו אוהבים והשילוב שלהם יחד מנצח!

הבצק - בסיס הפיצה שעליו מונחים כל חומרי הגלם ומלווה את הפיצה מהתחלת ועד סופה.

הרוטב - רוטב העגבניות המסורתי עם נגיעות של שום ובזיליקום המשבחות את הטעם בניחוחות איטלקיים.

הגבינה - גבינה מוצרלה או צהובה כמו שהישראלים אוהבים, זהו המרכיב הדומיננטי שמשפיע ביותר על איכות הפיצה.