למעשה הכל מתחיל בזה שהמרכיבים העיקריים של הפיצה הם מרכיבים שרובינו אוהבים והשילוב שלהם יחד מנצח!

הבצק - בסיס הפיצה שעליו מונחים כל חומרי הגלם ומלווה את הפיצה מהתחלת ועד סופה.

הרוטב - רוטב העגבניות המסורתי עם נגיעות של שום ובזיליקום המשבחות את הטעם בניחוחות איטלקיים.

הגבינה - גבינה מוצרלה או צהובה כמו שהישראלים אוהבים, זהו המרכיב הדומיננטי שמשפיע ביותר על איכות הפיצה.

איך בוחרים פיצרייה מומלצת?

ראשית על טעם אין מה להתווכח אך אם בכול זאת אתם מחפשים פיצה פתח תקווה מומלצת אז כך תדעו לבחור את הפיצרייה המתאימה לכם.

ראשית טווח המחירים יכול לבלבל, פיצה פתח תקווה נעה בין 20 ₪ ל- 85 ₪ למגש משפחתית. הפיצות הזולות הן גם בדרך כלל הפיצות הקטנות יותר למרות היותן "משפחתיות". פיצה פתח תקווה מומלצת תהיה פיצה שלא רק טעמה מעולה אלא גם איכות חומרי הגלם שלה מצוינים! שימו לב שאתם מקבלים פיצה עם גבינה אמיתית ולא סינתטית העשויה מחלבונים מן הצומח שאינם הדבר האמיתי ואף מזיקים לבריאותינו בגלל שומן הטראנס המצוי בהם. לכן השאלה הראשונה שלנו בבחירת הפיצה פתח תקווה היא לא מה מחירה אלא האים מדובר ב- 100% גבינה אמיתית ולא פחות מזה. השאלה השניה היא מה הגדלים שיש למשפחתיות? אם יש רק גודל אחד ברוב המיקרים המשפחתית תהיה קטנה ולא משביעה יותר מ- 3 אנשים. אם יש L / XL / XXL סימן שהפיצרייה יכולה להציע לכם משפחתית אמיתית. אחרי שהפיצה פתח תקווה עברה את המבחן הטלפונית מה שנישאר לכם להזמין ולקוות שקלעתם לפיצרייה שמתאימה לכם אם לא, בפעם הבאה נסו את זה שוב עד שתפגעו בול.

איך זה קשור לפתח תקווה?

ובכן כמו במרבית מהערים בארץ גם פתח תקווה רוויה בפיצריות מכל הסוגים והטעמים. כיום מציאת פיצרייה היא מלאכה פשטה מאוד עבור תושב המעוניין בפיצה פתח תקווה, הוא פשוט יוצא לרחוב וברדיוס של 200 מטרים סביר להניח שימצא פיצה פתח תקווה. התופעה הזאת נובעת מביקושים גדולים של התושבים לאוכל האיטלקי המוכר, מתחילת העידן של "פיצה פתח תקווה ב- 20 ₪ " נפתח הענף לתחרות גבוהה והתושבים רק נהנים, הפיצריות הוותיקות והמוכרות נאלצו להכניס מנות בעלויות האלו וזאת ע"י הקטנת גודלי המגשים. הפיצריות שמוכרות את המשפחתיות בזול למעשה מציגות את המשפחתיות שלהם במימדים קטנים יותר מהפיצריות היקרות יותר ולכן ספק שפיצה פתח תקווה משפחתית היא באמת "משפחתית"